BODÓ LEMN SRL

Despre noi

Compania BODÓ LEMN din Sâncrai a fost infiinţată în anul 1992.

Compania BODÓ LEMN din Sâncrai a fost infiinţată în anul 1992, este un partener de încredere, care posedă competenţă şi experienţă necesară, pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienţilor şi pentru a le oferi soluţii care garantează calitatea. Activitatea principală este prelucrarea lemnului de brad – fabricare de lambriu, podele laminate, elemente de garduri şi diferite accesorii.

Clienţi noştri provin dintr-un cerc larg, acoperim toată ţara.

Mulţumim că aţi vizitat pagina noastră, şi Vă aşteptăm cu drag. Sperăm că veţi găsi produsul dorit!

Lambriu

Esenţa răşinoaselor autohtone este renumită pentru densitatea înalta a lemnului. Lambriul de raşinoase este recomandat la placarea pereţilor la inte riorul caselor, cât şi la săceac. Tratat şi lăcuit are rezistenţă şi un aspect plăcut, oferind posibilităţi nenumărate de combinaţii coloristice. Lemnul natural conferă senzaţia de căldură şi rustic.

Produs Grosime (mm) Lungime (m) UM
Lambriu A-B 14 2-4 m2
Lambriu A-B 16 2-4 m2
Lambriu A-B 20 3-4 m2
Lambriu Semirotund A-B 20 3-4 m2
Lambriu Semirotund A-B 30 3-4 m2
Lambriu Semirotund A-B 40 3-4 m2

Podea laminată

Original aceste pardoseli au fost utilizate în încăperi secundare, însa din cauza efectului rustic, astăzi este utilizat din ce în ce mai mult şi în locuiţe. Modelele disponibile pentru acoperirea podelei sunt uimitoare. Găndiţi-vă – deschis, închis, mediu, stejar, pin, roşu, gri, etc. – înainte de a cumpăra. Faceţi această alegere în funcţie de ce fel de decor doriţi să realizaţi: deschis şi aerisit, cald, energetic, formal, rustic. Trebuie să stiţi că podelele laminate vor ţine mulţi ani.

Produs Grosime (mm) Lungime (m) UM
Podea laminată A-B 20 4 m2
Podea laminată A-B 30 4 m2
Podea laminată A-B 40 4 m2
Podea laminată A-B fózolt 20 4 m2
Podea laminată A-B fózolt 30 4 m2
Podea laminată A-B fózolt 40 4 m2
Párnafák 20 x 50 1 – 4 ml
Párnafák 30 x 50 1 – 4 ml
Párnafák 40 x 50 1 – 4 ml

Elemente garduri

Nu mai reamintim funcţionalitatea gardului, o ştie toată lumea. Ceea ce ni se pare mai interesant este efectul estetic al gardului care ne infrumuseţează proprietatea, apărând-o în acelaşi timp. Gardul poate fi până la urma un punct de recunoaştere mai ales în cazul caselor construite în acelaşi stil. <br>
În ultimii ani observăm ca tot mai mulţi proprietari preferă gărdurile aerisite care permit vizualizarea parţială a casei sau grădinii. Cu siguranţă vă doriţi un gard din lemn minunat sculptat dar din păcate securitatea este pe primul plan şi veţi opta pentru unul destul de înalt şi destul de solid. În provincie sau la ţară puteţi folosi cu încredere gărduri de lemn deosebite atât prin forma dar şi culoare. Pentru delimitarea proprităţii dumneavoastră vă propunem modele unice de elemente de gard care întregesc într-un tot unitar ansamblul locuibil.

Produse Grosime (mm) Lungime (m) UM
Elemente garduri 15 1 – 1.2 – 1.3 – 1.5 – 1.7 – 2 m2
Elemente garduri 20 1 – 1.2 – 1.3 – 1.5 – 1.7 – 2 m2
Elemente de terasă 15 1 m2
Elemente de terasă 20 1 m2
Szegőlécek 20 x 20
1 – 4 m2
Szegőlécek 20 x 30
1 – 4 m2

Oferim servicii suplimentare privind prelucrarea lemnului. Prelucrarea din materialul clientului.

Contactați-ne

SC. BODÓ LEMN SRL
Sâncrai nr. 6
Romania, Județul Harghita – 537082

Oferim reducere de pret

în cazul unei comenzi mai mare.