BODÓ LEMN KFT

Bemutatkozik cégünk

Székelyföld területén Székelyszentkirály elismert helyet foglal el a fafeldolgozásban.

A Bodó Lemn kft 1992-ben jött létre Székelyszentkirályon. Cégünk fő tevékenysége a fenyőfa megmunkálásából kinyert minőségi lambéria, hajópadló vagy deszkapadló, kerítéselemek valamint különböző kiegészítők gyártása.

Partnereink széles körből kerülnek ki. Befedjük az ország minden részét.

Lambéria

A lambéria olyan falburkoló, mely tömörfából, általában fenyőből készül. Felületét kezelhetjük színtelen lakkal, viasszal, lazúrral, festékkel, vagy páccal. Felhasználásának csak a fantázia szabhat határt, süllyesztheti a mennyezetet, tagolhatja a helyiségeket, burkolhatja a vezetékeket, lecsaphat egy-egy részt a helyiségből, vagy a hideget sugárzó falakat szigetelheti. Hatása harmonikus, egyedi, a bútorzattal összhangba hozva remek hatást érhetünk el. A valódi faanyagok természetes hatásúak, önmagukban is szépek, tapintásuk kellemes és meleget sugároznak. Az ilyen anyagokból készített falburkolatok meghitté varázsolják otthonunk falát.

Termék Vastagság (mm) Hosszúság (m) UM
Lambéria A-B 14 2-4 m2
Lambéria A-B 16 2-4 m2
Lambéria A-B 20 3-4 m2
Gömbölyítet Lambéria A-B 20 3-4 m2
Gömbölyítet Lambéria A-B 30 3-4 m2
Gömbölyítet Lambéria A-B 40 3-4 m2

Hajópadló

Eredetileg ilyen padlókat régebben az igénytelenebb helyiségek burkolására használták, ám rusztikus hatásuk miatt ma már lakóterekben is gyakran alkalmazzák. Faházak, hétvégiházak, sőt tetőtér-beépítésekkel kialakított helyiségekben is gyakoriak, ahol a gerendázathoz illő, egyszerű, de szép padlót kívánnak kialakítani. Anyaga többnyire luc-, vörös- vagy borovi fenyő. Az igényes gyártó által készített hajópadlók gyalult felülete bútoripari minőségű, gyalulási nyom a színfelületükön nem észlelhető. A fózólt deszkák inkább mennyezetburkolásra alkalmasak, mert padlóként a lecsapott hosszanti élek miatt, még a “soft fózólt” azaz lekerekített szélűek tisztántartása is nehéz.

Termék Vastagság (mm) Hosszúság (m) UM
Hajópadló A-B 20 4 m2
Hajópadló A-B 30 4 m2
Hajópadló A-B 40 4 m2
Hajópadló A-B fózolt 20 4 m2
Hajópadló A-B fózolt 30 4 m2
Hajópadló A-B fózolt 40 4 m2
Párnafák 20 x 50 1 – 4 ml
Párnafák 30 x 50 1 – 4 ml
Párnafák 40 x 50 1 – 4 ml

Kerítéselemek

A kerítés elkészítése azt gondolom, hogy egy több ezer éves tevékenysége az embereknek mivel az adott körűlmények azt diktálták, hogy e védelem nélkűl nem lehet nyugodt az ember! Több ezer éves tapasztalat azt mutatja, hogy mindíg voltak olyan elemek, akik nem tartották tiszteletben a másik ember vagyonát, valamilyen okból kifolyólag. Voltak akik a házi állatokat engedték szabadon, voltak akik hátsó szándékkal közeledtek az adott bírtokra és voltak akik nem tudták az utat, és ezért tévedtek az adott földre, és voltak akik éhesek, vagy pedíg kereskedők voltak azért kerűltek az adott helyre. A kerítés leginkább arra szolgál, hogy egyik ember a másik földjét tiszteletben tartsa.

Termék Vastagság (mm) Hosszúság (m) UM
Kerítéselemek 15 1 – 1.2 – 1.3 – 1.5 – 1.7 – 2 m2
Kerítéselemek 20 1 – 1.2 – 1.3 – 1.5 – 1.7 – 2 m2
Teraszelemek 15 1 m2
Teraszelemek 20 1 m2
Szegőlécek 20 x 20
1 – 4 m2
Szegőlécek 20 x 30
1 – 4 m2

Továbbá: Egyéb kiegészítők gyártását is vállaljuk. Fűrészárú feldolgozása a kliens anyagából.

Lépjen kapcsolatba velünk

537082, Székelyszentkirály 6. szám
Románia, Hargita megye

Nagy tételbe

való vásárlás esetén kedvezmény.